Μπορεί και θα το γυρίσει..

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα δεν παρουσιάζει την εικόνα που θα έπρεπε και θα ήθελαν άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.
 Τα αποτελέσματα της ομάδας δεν είναι θετικά, ωστόσο ο Θρύλος έχει την ευκαιρία να αλλάξει την κατάσταση και θα το κάνει.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα δουλέψουν σκληρά στο διάστημα της διακοπής, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, προκειμένου να παρουσιάσουν άλλη εικόνα στο υπόλοιπο της σεζόν και να πάρουν και φέτος το πρωτάθλημα.
Ο Τάκης Λεμονής, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Ατρόμητο, χρειάζεται χρόνο για να δουλέψει με τους παίκτες του, ώστε να δείξουν εκείνοι το πραγματικό τους πρόσωπο και να επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Εξάλλου, όλοι είδαν ότι οι άλλοι… ζαλίζονται μόνο στην ιδέα ότι ο Ολυμπιακός θα ανακάμψει. Με το ρόστερ που διαθέτει ο Θρύλος, σε σχέση και με τις υπόλοιπες ομάδες, απλά δεν γίνεται να μην πάρει και το 8ο συνεχόμενο.
Αυτό θα φανεί και μετά τη διακοπή με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» να παρουσιάζουν βελτιωμένο πρόσωπο και να δείχνουν για ακόμη μία σεζόν ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου