«Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση»..

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια ένα από τα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και γέμισε με χαρά τον κόσμο του. Ο Τάκης Λεμονής μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα τόνισε ότι οι Πειραιώτες «ζέσταναν» τον κόσμο τους και επισήμανε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει την 3η θέση και την πρόκρισης στο Europa League.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε ότι απέναντι σε αυτή την ομάδα πρέπει να λειτουργήσουν όλα σχεδόν τέλεια. Εκτός από την ισοπαλία, είχαμε και ένα μεγάλο κέρδος, καθώς γυρίσαμε γρήγορα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και κατορθώσαμε να ζεστάνουμε και πάλι τον κόσμο μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα».
Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας: «Διαφωνώ τελείως για το θέμα ότι αλλάζει η ομάδα. Η ομάδα απλά στο πρώτο παιχνίδι ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό έφτασε πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν έκανε φάσεις. Η ομάδα έχει καλό πνεύμα και στη Λεωφόρο, αλλά η ήττα οδηγεί την κριτική. Το ματς το έχω δει 2-3 φορές».

Για το βαθμό που πήρε ο Ολυμπιακός: «Σίγουρα όπως εξελίχθηκε τα πράγματα την πρώτη αγωνιστική, κυνηγάμε πλέον ένα μικρό θαύμα για το Europa League. Σήμερα ήταν μια πολύ καλή ημέρα. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και κάποιο γκολ. Θα το κυνηγήσουμε, ωστόσο, έχουμε ακόμα χρόνο για το ματς με την Σπόρτινγκ».
Τέλος, υποστήριξε: «Το τελευταίο διάστημα βλέπω αρκετά πράγματα στην ομάδα. Υπάρχει και μια αλλαγή στην ατμόσφαιρα. Θέλουμε δουλειά. Δουλεύουμε μαζί με τους παίκτες σχεδόν για 1 μήνα. Δεν είναι τόσο εύκολο να βάλεις τα στοιχεία που θέλει στο παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουμε μια συμπαγή ομάδα. Θέλουμε αρκετή δουλίτσα στη δημιουργία, αλλά νομίζω ότι έχουμε καλό πνεύμα σαν ομάδα».


πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου