«Απάντησε» στον Τσιάρτα ο Μπαντής: «Βγάλτε τη φόρμα από τον Ρεχάγκελ»..

Απάντηση με νόημα από τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Γιώργο Μπαντή, στη θέση του Βασίλη Τσιάρτα, πως την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάει μόνο Έλληνας!
Ανάρτηση με νόημα από τον Γιώργο Μπαντή, «απαντώντας» στον Βασίλη Τσιάρτα και στη θέση του, πως την ελληνική σημαία πρέπει να την κρατάει μόνο Έλληνας, με αφορμή το θέμα του 11χρονου Αμίρ. 

Με ποστάρισμά του στο Instagram, λοιπόν, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ανήρτησε φωτογραφία του Ότο Ρεχάγκελ, να πανηγυρίζει την κατάκτηση του EURO 2004 από την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας ως λεζάντα την ατάκα «Βγάλτε τη φόρμα από τον Γερμανό
», ενώ έβαλε σχόλιο του Γιάννη Ρίτσου, που ανέφερε τα εξής: 

«Τι θέλουν στον τόπο μας οι ξένοι; Εμείς κανέναν δεν μισούμε. Αφήστε μας, ν' αγαπάμε τον κόσμο, να σας αγαπάμε. Εμείς άλλον εχθρό δεν έχουμε, παρά μονάχα εκείνον που δεν σέβεται τον Άνθρωπο». Έλληνες,πανηγυρίστε είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης!!!
Υ.Γ Βγάλτε την φόρμα απο τον Γερμανό.


πηγη : sporfm.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου