Ο Γιάννης Μώραλης νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού

Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών απάλλαξε τον Βαγγέλη Μαρινάκη από όλες τις σοβαρές κατηγορίες και όπως δήλωσε ο ηγέτης του Θρύλου σύντομα θα αθωωθεί και για τις υπόλοιπες.
Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης.
«Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του.
Ο Γιάννης Μώραλης υπηρετεί τον Ολυμπιακό από το 1999 και έχει βοηθήσει το σύλλογο από διάφορα πόστα. Από το 2005 έως το 2010 ήταν υπεύθυνος Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. 

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου