Μαρινακης : «Σύντομα θα αναδειχθεί η αθωότητά μου από τη διαδικασία που θα ακολουθήσει»

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε η σκευωρία περί «εγκληματικής οργάνωσης», με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών να γκρεμίσει την προπαγάνδα των εχθρών του Ολυμπιακού και να απαλλάσσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη από όλες τις σοβαρές κατηγορίες.
Ο ηγέτης του συλλόγου το απόγευμα της Τετάρτης προχώρησε σε δήλωση, στην οποία αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας ότι πολύ σύντομα θα αθωωθεί και για τις υπόλοιπες κατηγορίες.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.
Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.
Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης».

πηγη : gavros.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου