Στην Κίνα μπορείς να αγοράσεις online... μέχρι και Boeing 747..

Όλοι έχουμε ακούσει για ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Αυτό που δεν είχαμε δει -αλλά τελικά έγινε κι αυτό πραγματικότητα - είναι ένας πλειστηριασμός για αεροπλάνα...
Τρία αεροσκάφη Boeing 747 μεταφοράς φορτίων βγήκαν στο «σφυρί» αυτήν την εβδομάδα στo κινέζικο Taobao, το οποίο ανήκει στο διαδικτυακό μεγαθήριο της Alibaba.
Η κινεζική εταιρεία SF Express αγόρασε δύο από τα αεροσκάφη δίνοντας το συνολικό ποσό των 48,3 εκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε εκπρόσωπος της Alibaba στο CNNMoney.
Το τρίτο αεροσκάφος δεν πουλήθηκε στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, καθώς υπήρχε μόνο ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής.
Έξι offline δημοπρασίες για τα αεροσκάφη κατά τα τελευταία δύο χρόνια απέτυχαν, αλλά η συνεργασία με το Taobao την προηγούμενη Δευτέρα άλλαξε τα δεδομένα.
Η Alibaba ανέφερε ότι τα τρία αεροπλάνα ανήκαν στο παρελθόν στη Jade Cargo International, έναν μεταφορέα εμπορευμάτων που υπέβαλε πτώχευση το 2013.
Αν και εντυπωσιακή η πώληση των Boeing 747, απέχει πολύ από το ποσό - ρεκόρ των 168 εκατομμυρίων δολαρίων που δόθηκε για την αγορά του «Gigayacht» από το eBay, το 2006.
πηγη : newmoney.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου