“7 γυναίκες πρωταγωνιστές της σύγχρονης ελληνικής ζωγραφικής” στην Gallery Art πρισμα στον Πειραιά

Η gallery Art πρισμα πιστεύοντας στην δυναμική παρουσία των γυναικών στη σύγχρονη Ελληνική τέχνη, παρουσιάζει την ομαδική έκθεση “7 female artists in communication”.

Σε μια εποχή που η συνθηματολογία έχει περάσει στο παρασκήνιο, η εξέλιξη στη σύγχρονη τέχνη εμφανίζει την παρουσία αρκετών ελληνίδων ζωγράφων, με δράση και με πορεία όχι μόνο στηνΕλλάδα αλλά και στη διεθνή εικαστική σκηνή.

7 γυναίκες εικαστικοί συνομιλούν μέσα από διαφορετικούς δρόμους, έχοντας η καθεμιά τη δική της εικαστική ταυτότητα, με διαδρομές ονειρικές, παγανιστικές, φαντασιακές. Οι τονικότητες ποικίλουν όπως και το συναίσθημα. Πλούσια περιβάλλοντα που σε ταξιδεύουν σε πιο εσωτερικές προσωπικές διαδρομές, υπερβαίνοντας τα προφανή.

Η ανάγνωση πέρα από το ορατό στην τέχνη, μας οδηγεί στις υποκοιμενικές διαδρομές της κάθε δημιουργού, με ελευθερία ερμηνείας και φαντασίας.Συμμετέχουν: Ηώ Αγγελή – Δάφνη Αγγελίδου – Κάτια Βαρβάκη – Ειρήνη Κανά – Λήδα Κοντογιαννοπούλου – Έλενα Παπαδημητρίου – Δέσποινα ΤσακνήΜε έργα μικρών αλλά και μεγάλων διαστάσεων, προτάσοντας βέβαια ότι η τέχνη δεν βρίσκεται στο μέγεθος αλλά στο τελικό εικαστικό αποτέλεσμαΔιάρκεια έκθεσης: 15 Δεκεμβρίου έως 28 Ιανουαρίου 2018
Ώρες λειτουργίας μέχρι το τέλος του 2017 το εορταστικό ωράριο
Από 3/1/2018 είναι:
Δευτέρα κλειστά, Τρ/Πεμ/Παρ 10.30--15.00 & 18.00—21.00
Επίσης η Gallery Art πρισμα συμμετέχει στα πλαίσια του Gallery Walk στο εικαστικό ΣΚ 16 &17 Δεκεμβρίου του ΠΣΑΤ

Ωράριο:Σάββατο 16 Δεκεμβρίου11—17,00 - Κυριακή 17 Δεκεμβρίου11—15.00 


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου