Επτά Έλληνες πολιτικοί της διασποράς στο Κανάλι Ένα 90.4 fm

Η σημερινή μέρα δεν ήταν μεγάλη μόνο για τον Πειραιά που γιόρταζε τον Αγ. Νικόλαο, ο οποίος είναι προστάτης των ναυτικών και της Ναυτιλίας και φυσικά των λιμανιών. 
Ήταν μεγάλη και για το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 αφού είχε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να δεχθεί στα γραφεία του και στο studio την επίσκεψη τριών ελληνικής καταγωγής γερουσιαστών της Αμερικανικής Γερουσίας, έναν πρώην υπουργό της Αυστραλίας και τρείς βουλευτές από τον Καναδά, τη Νότια Αφρική και την Georgia  των Η.Π.Α.
Συγκεκριμένα, οι γερουσιαστές Λεωνίδας Ραπτάκης, Αντιπρόεδρος της ΠΑΔΕΕ, Stephan PappasSandra Pappas και οι βουλευτές Gerry Sklavounos από το Κεμπέκ του Καναδά,Chuck Efstration  από την Georgia και G. Michalakis από τη Νότια Αφρική, μαζί με τον πρώην Υπουργό της Αυστραλίας και Γενικό Γραμματέα της ΠΑΔΕΕ John Papadopoulos μετά τις εκδηλώσεις που έγιναν στην πόλη μας για τον Αγ. Νικόλαο, ήρθαν στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ δηλώνοντας ότι στηρίζουν με τον τρόπο αυτό το άνοιγμα που έχει κάνει προς την ομογένεια με την εκπομπή «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ» που μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι και την επιμελούνται ο δημοσιογράφος Νίκος Παρασκευάς και ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π Τάκης Αβραμίδης με την πολύτιμη συνεργασία του δικηγόρου  – διεθνολόγου Γιώργου Νούλα.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι επτά ομογενείς πολιτικοί έδωσαν συνέντευξη στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 που θα μεταδοθεί τη προσεχή Κυριακή κατά τη διάρκεια της εκπομπής «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ». 
Επίσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π Τάκη Αβραμίδη, τον Αντιπρόεδρο της ΔΗ.ΡΑ.Π Στέλιο Μπρατσόλη και τον Διευθυντή Νίκο Παρασκευά για θέματα που αφορούν τον Πειραιά και την Ελλάδα.
Διαβεβαίωσαν δε πως όποτε έρχονται στην Ελλάδα θα επισκέπτονται ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ γιατί το θεωρούν τη «δική τους φωνή» σε όλο τον κόσμο.   Για το λόγο αυτό εξέφρασαν και την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους επειδή ο Δήμος Πειραιά και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης στηρίζει το Δημοτικό Ραδιόφωνο και το βοηθάει να απλωθεί σε τομείς που κανένα άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν έχει επιχειρήσει μέχρι σήμερα και που είναι τόσο ωφέλιμοι για την πόλη και τη χώρα.

πηγη : kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου