Ο κορυφαίος Νίκος Κακλαμανάκης δαμάζει τεράστια κύματα στην Κρήτη..!

Mπορεί οι θυελλώδεις άνεμοι να ταλαιπωρούν κατοίκους της Κρήτης, που μετρούν πληγές από την κακοκαιρία, ωστόσο ο χρυσός Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, κ. Νίκος Κακλαμανάκης, φάνηκε να το απολαμβάνει.
Εκμεταλλεύτηκε τα πελώρια κύματα και βγήκε στη θάλασσα για να κάνει ιστιοπλοΐα.
Δημοσίευσε τις φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook μαζί με μία ανακοίνωση, τονίζοντας πως την θάλασσα δεν την φοβάται, αλλά την σέβεται.
Η ανάρτησή του:
ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΙ..
ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
Ακόμη και έμπειροι στο άθλημά μας, το γουίντσερφ, φίλοι, καμιά φορά με ρωτούν αν φοβάμαι. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: «Τη θάλασσα δεν την φοβάμαι. Τη σέβομαι». Αλλά ακόμη και ο φόβος που προέρχεται από σεβασμό είναι δημιουργικός. Ενώ όταν οδηγεί σε πανικό, γίνεται επικίνδυνος και κάποιες φορές καταστροφικός. Στον άνεμο, στα κυματα και στα θαλάσσια ρεύματα δεν πάω κόντρα. Κοντά τους, πλάι και μαζί τους πάω. Ζω στο «εδώ και τώρα», εναλλάσσοντας ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση. Το μόνο ίσως που με τρομάζει είναι να ζήσω μια «φυσιολογική» ζωή μακριά από τη Θάλασσα και τα όνειρά μου. Εύχομαι και ελπίζω τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών να μην βλάπτουν συνανθρώπους μας!
* Ευχαριστώ θερμά τον Κυριάκο Μαράκη για τις φωτογραφίες στην Κρήτη


πηγη : candia doc

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου