Όλος ο θίασος επί σκηνής...!

«Αυτοψία» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στην κεντρική του σκηνή όπου θα λάβει χώρα στις 26/2/18 η «εναλλακτική» παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη «Σαλός Θεού/Ο Μυστικός Μίκης», πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο ίδιος ο συγγραφέας, συνοδευόμενος από τον μουσικοσυνθέτη Στέφανο Κορκολή, ο οποίος θα «ντύσει» μουσικά την παρουσίαση. 

Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Portnet, στην κεντρική σκηνή «Δημήτρης Ροντήρης» του Δημοτικού, εικονίζονται (από αριστερά): Στέλιος Μπρατσόλης, Νίκος Διαμαντής, Σοφία Μανουσάκη, Μίμης Ανδρουλάκης, Σταυρούλα Αντωνάκου, Στέφανος Κορκολής και Τάκης Αβραμίδης. 
Οι Στ.Μπρατσόλης και Τ.Αβραμίδης από την ΔΗΡΑΠ, έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή υποστήριξη της εκδήλωσης, αλλά και την οργανωτική μαζί με την Σταυρούλα Αντωνάκου από τον ΟΠΑΝ και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΘΠ Νίκο Διαμαντή. Η γοητευτική Σοφία Μανουσάκη θα ερμηνεύσει τραγούδια που συνέθεσε ειδικά για συγκεκριμένα κεφάλαια του βιβλίου ο Στ.Κορκολής.


πηγη : portnet.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου