Οι πρώτες αλλαγές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού..

Είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού και τις αλλαγές που φέρνει σε αυτό ο Όσκαρ Γκαρθία. Με δύο προπονήσειςκαι ένα ματς δεν μπορείς να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για το τι θα δούμε με τον Καταλανό τεχνικό.
Ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές και από το γεγονός πως με δύο προπονήσεις κατάφεραν και έβγαλαν κάποια πράγματα που τους ζήτησε στο παιχνίδι τους. Θέλει αρκετό χρόνο για να φανούν σημάδια αλλαγής. Για να είμαστε συγκεκριμένοι δύσκολα θα δούμε κατά τη διάρκεια της σεζόν ριζικές αλλαγές.
Το ξέρει και ο ίδιος αυτό και εκείνο που προσπαθεί να κάνει, όπως σας έχουμε γράψει, είναι να περάσει 2-3 πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ταχύτητα και πίεση είναι βασικά συστατικά της φιλοσοφίας του Καταλανού προπονητή. Με τον Πλατανιά για παράδειγμα δεν είδαμε τη μπάλα να γυρίζει στον Χουτεσιώτη.
Με μοναδική εξαίρεση τον Νικολάου που τη γύρισε 3-4 φορές, κανείς άλλος δεν γύριζε τη μπάλα στον πορτιέρο του Ολυμπιακού. Για όσους θυμούνται ήταν το πρώτο και κυριότερο στο οποίο επέμενε ο Βαλβέρδε. Τρελαινόταν όταν έβλεπε παίκτες του να γυρίζουν την μπάλα προς τα πίσω. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να το εξαλείψουν αυτό στο ματς με τον Πλατανιά, διότι είναι γεγονός πως η μπάλα γύριζε συνεχώς στον πορτιέρο.
Το δεύτερο που προσπάθησαν να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν την πίεση ψηλά. Στο ξεκίνημα του ματς που είχαν φρεσκάδα βγήκαν ψηλά και άσκησαν πίεση στους Κρητικούς. Το έκαναν και σε ένα σημείο στο δεύτερο μέρος. Προϊόν αυτής της πίεσης, άλλωστε είναι και το δεύτερο γκολ του Τζούρτζεβιτς. Ο φρέσκος Βρουσάικυνήγησε τη μπάλα, έκλεψε, πάσαρε και ο Σέρβος σκόραρε. Είναι οι πρώτες διορθώσειςπου εμφανίστηκαν στο παιχνίδι των Πειραιωτών και είναι βέβαιο πως θα έρθουν κι άλλες.

πηγη : sport24.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου