Η ιατρική γνωμάτευση για τον Όσκαρ Γκαρθία..

Στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο νοσηλεύεται ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος χτυπήθηκε από αντικείμενο στο πρόσωπο λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Καταλανός προπονητής έπεσε στο έδαφος κρατώντας το πρόσωπο του και αμέσως έτρεξε κοντά του το ιατρικό επιτελείο.
Πριν λίγο έγινε γνωστή και η διάγνωση για τον 44χρονο τεχνικό και η οποία κάνει λόγο για οίδημα άνω χείλους αριστερά με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του συστοίχου βλεννογόνου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη και ναυτία.
Αυτά αναφέρει η διάγνωση για τον προπονητή του Ολυμπιακό, ο οποίος θα μείνει στο νοσοκομείο για ένα 24ώρο και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς. Θυμίζουμε ότι ο Καταλανός τεχνικός είχε εξεταστεί και από τον γιατρό του αγώνα στο νοσοκομείο του γηπέδου της Τούμπας, αλλά στη συνέχεια έφυγε για το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου και θα διανυκτερεύσει και θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα.

πηγη : newmoney.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου