Αρκετά ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Όσκαρ Γκαρθία ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Μάλιστα, 4-5 ήταν οι παίκτες οι οποίοι αντιμετώπιζαν κάποια θέματα. Δεν έχουν εξαφανιστεί αυτά τα θέματα, αλλά φαίνεται πως η κατάσταση μερικών έχει παρουσιάσει μια κάποια βελτίωση και δη του Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος είχε γίνει αλλαγή στον αγώνα με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, εκεί όπου παραλίγο να βγει η μισή 11άδα του Ολυμπιακού από τα χτυπήματα των αντιπάλων. Ο Μιραλάς είχε ένα πρόβλημα στον ώμο, αλλά τουλάχιστον, δείχνει να το ξεπερνάει και να βάζει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα την Κυριακή. Και από την απόδοσή του θα κριθούν πολλά.


Από θέμα υγείας, είναι καλά ο παίκτης, απλά δεν είναι γνωστό το πόσο καλά είναι ψυχολογικά, καθώς υπάρχει ένα θέμα σχετικά με το αν φοβάται να εκθέσει το χέρι του στους κινδύνους ενός πιθανού χτυπήματος μέσα στον αγώνα. Αλλά το καλό είναι πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό, θα δούμε τον παίκτη αύριο στον Ναό.

Μάλιστα, έχει και μια καλή σχέση με τον Πανιώνιο, αφού σημείωσε δύο γκολ στο 5-0 της σεζόν 2010-11 και μάλιστα, ωραία. Έτοιμος λοιπόν ο Βέλγος για τον αυριανό αγώνα, κατά ένα μεγάλο ποσοστό ξεκινά την αναμέτρηση και αν βάλει και ένα γκολ, θα είναι ό,τι καλύτερο για την τόνωση της ψυχολογίας του.

πηγη : gavros.gr