Κρυπτονομίσματα: Πτώση άνω των 60 δισ. δολαρίων στην αξία τους σε ένα 24ωρο..

Δεν έχει τέλος η πτώση του Bitcoin, εν μέσω αλλεπάλληλων προειδοποιήσεων από ειδικούς ότι συνιστά «φούσκα», αλλά και προσπαθειών από τις ρυθμιστικές αρχές να ρυθμίσουν την αγορά των ψηφιακών νομισμάτων. Σημαντικές είναι οι απώλειες συνολικά για τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα της αγοράς, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει αθροιστικά από την κεφαλαιοποίησή τους περισσότερα από 60 δισ. δολάρια σε διάστημα μόλις 24 ωρών. 
Σύμφωνα με στοιχεία της Coinmarketcpa.com η κεφαλαιοποίηση των ψηφιακών νομισμάτων κινείται σήμερα στα 310,4 δισ. δολάρια, όταν χθες ήταν στα 372,9 δισ. δολάρια. 
Η τιμή του Bitcoin υποχώρησε σήμερα νωρίς το πρωί έως και τα 7,676,52 δολάρια, τα χαμηλότερα επίπεδα από τις 8 Φεβρουαρίου, σύμφωναμε την CoinDesk. Αυτή την ώρα έχει ανακάμψει στα 8.219,77 δολάρια. 
Τις πιέσεις το τελευταίο διάστημα εντείνει η απόφαση της Alphabet, μητρικής της Google, να απαγορεύσει τις διαφημίσεις προώθησης κρυπτονομισμάτων και αρχικών εγγραφών νομισμάτων.

naftemporiki.gr 
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου