Ο καλλιτέχνης που κάνει παιχνίδια με τη βαρύτητα χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα..

Ο φωτογράφος Mauricio Alejo χρησιμοποιεί καθημερινά αντικείμενα για να πάει κόντρα στην βαρύτητα, δημιουργώντας περίεργες παρεμβάσεις και ακροβατικά επιτεύγματα στους πάγκους της κουζίνας και το γραφείο του διαμερίσματος του

Η εργασία μέσα στα όρια του ζωτικού του χώρου επέτρεψε στον Alejo να παράγει ιδέες όπως του έρχονταν στο μυαλό, αντί να προσπαθεί να βρει το τέλειο σκηνικό για τις αυθόρμητες συνθέσεις του.
 «Δεν μου άρεσαν πάντα τα διαμερίσματα που ζούσα, ή καλύτερα, δεν μου άρεσε πάντα ο τρόπος με τον οποίο μερικοί από τους τόπους που έζησα μεταφράστηκαν σε εικόνα», εξηγεί ο Alejo. «Ήταν κάπως τυχαία και αδιάφορα, αλλά ήξερα ότι ήταν απόλυτα φυσικό να φωτογραφίζω ακριβώς όπου μου έρχονταν οι ιδέες, επιπλέον αν άρχιζα να ψάχνω για το"σωστό " μέρος για να φωτογραφίσω, θα ήταν μια ατέλειωτη ιστορία».
Αυτή η αμεσότητα ιδεών έχει ενσωματωθεί στην πρακτική του φωτογράφου. Μπορείτε να δείτε περισσότερα από τα έργα του στην ιστοσελίδα του και το Instagram


πηγη : klik.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου