Γ. Μώραλης: «Είμαι περήφανος για την ομάδας μας!»..

Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Πειραιά και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Μώραλη για τα 93 χρόνια από την ίδρυση του μεγαλύτερου πολυαθλητικού οργανισμού της χώρας:
«Σήμερα ο Ολυμπιακός μας κλείνει 93 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της χώρας, με διεθνή παρουσία και διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας και του Πειραιά στο εξωτερικό. Με έντονη κοινωνική δράση προσφέρει καθημερινά σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ενισχύει διαρκώς την πόλη μας με έργα και παρέχει υποστήριξη σε εκδηλώσεις για τα παιδιά μας. Οι ακαδημίες του Ολυμπιακού γαλουχούν εκατοντάδες παιδιά με τα ιδεώδη του αθλητισμού και αποτελούν το μεγαλύτερο φυτώριο αθλητών και πρωταθλητών της χώρας μας. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας! Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη. Χρόνια πολλά στο Ολυμπιακό μας!»
πηγη : kanaliena.gr

ππηγη 
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου