Τι αλλάζει η UEFA σε Champions League και Europa League..

Σε σημαντικές αλλαγές φαίνεται ότι προχωρά η UEFA στις κορυφαίες διοργανώσεις του Champions League και του Europa League. Εκτός από την αλλαγή ώρας, προωθείται και αλλαγή στην παράταση, αλλά και στη μεταγραφική περίοδο.
Έτσι, από τη νέα περίοδο, οι αγώνες της φάσης των ομίλων, των play offs, αλλά και των νοκ άουτ θα ξεκινούν στις 22.00 (ώρα Ελλάδος) και όχι στην «κλασική» ώρα 21.45. Σε κάθε αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όμως, δύο από τους αγώνες της Τρίτης και της Τετάρτης θα ξεκινούν στις 19.55.
Εξαίρεση η τελευταία αγωνιστική των ομίλων όπου οι αγώνες θα ξεκινούν την ίδια ώρα.
Αντίστοιχα τα ματς του Europa League από τη φάση των ομίλων μέχρι και τους «16» θα ξεκινούν στις 19.55, αλλά και στις 22.00. Στις επόμενες φάσεις όλοι οι αγώνες θα ξεκινούν στις 22.00.
Παράλληλα, σε αγωνιστικό επίπεδο, η UEFA αποφάσισε οι ομάδες να έχουν δικαίωμα στα ματς νοκ άουτ να κάνουν και τέταρτη αλλαγή στην παράταση. Στους τελικούς των δύο διοργανώσεων οι ομάδες θα μπορούν να παίρνουν στην αποστολή 23 παίκτες αντί για 18.
Τέλος,  αναφορικά με τις μεταγραφές, οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να προσθέσουν τρεις παίκτες μετά τη φάση των ομίλων χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου