Το 17ο East Med Yacht Show τoν Μάιο στη Μαρίνα Ζέας..

Στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για το 17ο East Med Yacht Show, που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου, στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.
Στη Συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού Αντώνης Στελλιάτος και ο Διευθυντής της Μαρίνας Ζέας Άγγελος Κόπιτσας.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος του ΟΚΕ και Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ Γιώργος Βερνίκος καθώς και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης.
Στη Συνέντευξη Τύπου παρέστησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Χρήστος Λαμπρίδης, η Βουλευτής Α’ Πειραιώς Γεωργία Γεννιά, ο εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά κυρίου Ανδρέα Θεοφίλου Πλοίαρχος  Κωνσταντίνος Παΐσιος καθώς και ο Διοικητής Μαρίνας Ζέας Πλωτάρχης Αντώνιος Μηνάς.

Γιάννης Μώραλης 
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, υπογράμμισε  ιδιαίτερα  ότι το East Med Yacht Show είναι μία από τις πιο σημαντικές,  προβεβλημένες και με κύρος διοργανώσεις που διεξάγονται στον Πειραιά και συμπλήρωσε ότι συγκεντρώνει τους κυριότερους επαγγελματίες στον τομέα του γιώτινγκ, Έλληνες και ξένους και αποτελεί πόλο έλξης. Στη διάρκεια της έκθεσης -συνέχισε – θα ενημερώνονται οι επισκέπτες για αξιοθέατα, μουσεία, διασκέδαση και την αγορά του Πειραιά. Γι’ αυτό είπε ότι στηρίζει το East Med Yacht Show και χαρακτήρισε τη διοργάνωση ως μια δράση εξωστρέφειας.
Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενίσχυση της προσπάθειας που κάνει η Δημοτική Αρχή για την ανάδειξη του Πειραιά ως τουριστικού προορισμού, που σε αυτό συμβάλλει και η επιτυχημένη πορεία  του  East Med Yacht Show.  Χαρακτήρισε τον τουρισμό, τη θάλασσα και την ναυτιλία ως βασικούς πυλώνες ανάπτυξης για την πόλη του Πειραιά.  Κάνοντας μια αναδρομή στην τουριστική καμπάνια Destination Piraeus επεσήμανε ότι έχει θετικά αποτελέσματα και πρόσθεσε ότι χρειάζονται κι άλλες συνέργειες μεταξύ πολλών διαφορετικών ανθρώπων και φορέων της πόλης.
πηγη : kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου