Πολλά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό, ενώ δεν αμφισβητεί κανείς ότι έχουν γίνει λάθη που έχουν αποτέλεσμα την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Παρά τα διαιτητικά όργια της εξυγίανσης, τις δικαστικές αποφάσεις και τις υπόλοιπες «ομορφιές» που έχουν σημειωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν αν ήταν όπως έπρεπε και όφειλαν εκεί που αξίζουν, στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Πλέον, το πρωτάθλημα τελειώνει και όλοι στην ομάδα οφείλουν να πάρουν την 2η θέση, κάνοντας το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα έχει ξεκινήσει ήδη η επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό και όλοι οι παίκτες του συλλόγου κρίνονται ενόψει της νέας χρονιάς.
Οι Πειραιώτες δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, κατακτώντας σερί πρωταθλήματα. Αυτό που χρειάζεται από τον κόσμο της ομάδας είναι να κάνει υπομονή και σίγουρα ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει την επόμενη σεζόν.

Οι άνθρωποι του Θρύλου γνωρίζουν ότι απαιτείται πολύ καλός σχεδιασμός και σκληρή δουλειά, ώστε ακόμη και αυτός ο ανηλεής πόλεμος από τους πάντες κατά της ομάδας τη νέα σεζόν να μην έχει αντίκτυπο.
Είναι στο χέρι των «ερυθρόλευκων» να διορθώσουν την εικόνα που είχαν στο ματς με τον Λεβαδειακό για το ισόπαλο 1-1, αλλά και γενικότερα σε όλη τη σεζόν. Αλλαγές σίγουρα θα γίνουν στο ρόστερ, ωστόσο, αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι να υπάρξει συγκέντρωση για την κατάληψη της 2ης θέσης.
Στη συνέχεια, θα γίνουν όλα με υπομονή, σχεδιασμό και σκληρή δουλειά και ο Ολυμπιακός θα είναι ξανά πρωταθλητής, όπως μας έχει συνηθίσει και όπως όλοι οι αντίπαλοι τρέμουν και απεύχονται.

πηγη : gavros.gr