Θα πάρουν νέες ευκαιρίες οι μικροί..

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία του ματς έχει δείξει τη διάθεσή του να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά με τους Θανάση Ανδρούτσο και Μάριο Βρουσάι να είναι δύο από τους παίκτες που παίρνουν τις ευκαιρίες τους.
Μπορεί στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης να μην ήταν και εκείνοι όσο καλοί θα μπορούσαν, παρασυρόμενοι ίσως από την κακή εικόνα όλης της ομάδας, ωστόσο, αναμένεται να πάρουν νέες ευκαιρίες το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης στο ματς με τον Παναιτωλικό.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη διάθεση κάποιων παικτών στο παιχνίδι στη Ριζούπολη και έτσι αναμένεται οι δυο μικροί του Θρύλου, καθώς και άλλα παιδιά να έχουν μεγαλύτερο ακόμη χρόνο συμμετοχής, ώστε να δείξουν την αξία τους και ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν στους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι σιγά-σιγά μπαίνουν στο κλίμα της πρώτης ομάδας και αποδεικνύουν αυτά που μπορούν να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας σε κάθε περίπτωση πάθος και διάθεση να δώσουν τα πάντα για το σύνολο.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου