ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΥΔΡΑΣ : ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ την 7η Ιουνιου 2018


Την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, στις 15.30 μ.μ. ο Πατριάρχης του Γένους, Βαρθολομαίος, επίτιμος πρόεδρος από 17ετίας του Συλλόγου μας, ο δικαίως  επονομαζόμενος «Πράσινος Πατριάρχης» θα επισκεφθεί την Ύδρα, στα πλαίσια του Διεθνούς Οικολογικού Συμποσίου “Toward a Greener Attica: Preserving the Planet and protecting its people”  με συμμετοχή 200 συνέδρων.
Η εκδήλωση θα λάβει χώραν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μητροπόλεως Ύδρας.
Στους χορηγούς του Συμποσίου, την οργάνωση του οποίου σε τοπικό επίπεδο έχει αποκλειστικά  η Μητρόπολη Ύδρας,  με επικεφαλής τον Ιεράρχη μας, κ.κ. Εφραίμ, συμμετέχει και ο Σύλλογος Οικολόγων Ύδρας, που εκτός των άλλων θα μοιράσει για 25η χρονιά και όπως πάντα δωρεάν, μηχανέλαια για τα επαγγελματικά σκάφη των ψαράδων του νησιού , προσφορά του κ.Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη, επίτιμου αντιπροέδρου του Συλλόγου μας.
Καλούμε τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά κανάλια να καλύψουν κατά το δυνατόν την μεγάλη αυτή εκδήλωση Οικολογίας και Πολιτισμού, σε μια από τις πιο ευαίσθητες θαλάσσιες περιοχές της πατρίδας μας.

Πληροφορίες:  Μανόλης Τσακίρης, πρόεδρος του Συλλόγου Οικολόγων Ύδρας

 τηλ: 6977/203198
email: tsakiris.manolis@gmail.com


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου