Κέρδισε τα ασφαλιστικά εναντίον της ΕΡΤ ο εντεταλμένος της σύμβουλος...

Δικαιώθηκε τελικά ο Σπύρος Κρίμπαλης, εντεταλμένος σύμβουλος Περιεχομένου της ΕΡΤ που είχε στραφεί και με ασφαλιστικά μέτρα εναντίον απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της δημόσιας τηλεόρασης, με την οποία τον απομάκρυναν από τη θέση του. 
Ο Σπ. Κρίμπαλης έχει ήδη επιστρέψει στην ΕΡΤ καθώς είχε πάρει σχετική προσωρινή διαταγή αλλά τώρα κέρδισε και τα ασφαλιστικά μέτρα με τη δημόσια τηλεόραση να καταδικάζεται και σε δικαστικά έξοδα 350 ευρώ. Τώρα θα πρέπει μέσα σε ένα μήνα να καταθέσει και αγωγή εναντίον της ΕΡΤ, η οποία βέβαια το πιο πιθανό είναι να εκδικαστεί μετά τη λήξη της θητείας του τον ερχόμενο Οκτώβριο.  
Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ουσιαστικά αναστέλλεται η απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ για την καταγγελία της σύμβασής του λόγω μη απαρτίας στο συγκεκριμένο κομμάτι της συνεδρίασης.  Κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της θητείας του θα παραμείνει στο Ραδιομέγαρο και στη θέση του αν και κατά πως λέγεται, εξακολουθούν να τον έχουν… παροπλισμένο.


Κι αυτό προφανώς δεν πρόκειται να αλλάξει. Όπως δυστυχώς δεν αλλάζουν και πολλές άλλες παλιές κακές νοοτροπίες στη δημόσια ραδιοτηλεόραση…
πηγη : efsyn.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου