Επιστολη Ε.Π.Σ.Π. σε Τσιπρα -Φλαμπουραρη -Βασιλειαδη για την Ενισχυση του Ερασιτεχνικου Ποδοσφαιρου...


Η Ε.Π.Σ. Πειραιά μέσω του Γενικού Γραμματέα και Προέδρου της Επιτροπής Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της κ. Σπάθα Ιωάννη απέστειλε νέα επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γεώργιο αναφορικά με τις εξαγγελίες του τελευταίου για οικονομική ενίσχυση του ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων.
Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής: 
ΠΡΟΣ 
κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 

Κοινοποίηση: 
κ. ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΕΞΙΟ  Πρωθυπουργό 
κ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ  Υπουργό Επικρατείας
Βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Α’ και Β’ Πειραιώς

Κύριε Υπουργέ,                                                                                                                                                        
Με χαρά πληροφορηθήκαμε την εξαγγελία σας για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων μέσω του 5% των χρημάτων που θα δοθούν στις ΠΑΕ από την ΕΡΤ. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που αν υλοποιηθεί θα βοηθήσει πολύ τα ερασιτεχνικά σωματεία που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.
Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να σας υπενθυμίσουμε μια ακόμα εξαγγελία που είχε γίνει από τους προκατόχους σας πριν από 5 χρόνια σύμφωνα με την οποία το 4% των εισιτηρίων των αγώνων των επαγγελματικών ομάδων θα πηγαίνει στην ΕΠΟ και από εκεί θα δίνεται στα ερασιτεχνικά σωματεία. Κάτι που ενώ πέρασε με νομοθετική ρύθμιση και τα χρήματα αυτά πήγαιναν στην Ε.Π.Ο. εντούτοις δεν έφτασαν ποτέ στα ερασιτεχνικά σωματεία. Παρά τα έγγραφα που είχαμε στείλει στον τότε Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γιώργο Σαρρή, δεν πήραμε ποτέ απάντηση.
Το θέμα είναι ότι πρέπει  να γίνουν επιτέλους τα λόγια πράξη και να ενισχυθούν οικονομικά τα ερασιτεχνικά σωματεία. Ανήκουμε σε μια από τις μεγαλύτερες Ε.Π.Σ. της χώρας και εκ των ιδρυτριών της ΕΠΟ και βλέπουμε χρόνο με το χρόνο τα σωματεία μας να συρρικνώνονται και παράγοντες να πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα προκειμένου να τα κρατήσουν στη ζωή. Η ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι απαραίτητο να γίνει αφού αυτό  αποτελεί τη βάση του οικοδομήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κύριε Υπουργέ,
Θα θέλαμε το θέμα αυτό να το παρακολουθούν στενά οι συνεργάτες σας και να υπάρξει μέριμνα για την υλοποίησή του, κάτι που αναμφισβήτητα θα είναι δική σας επιτυχία και θα προσφέρει στήριξη και ανακούφιση στα χιλιάδες ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία ανά την Ελληνική Επικράτεια.


Ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της
της Επιτροπής Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
της Ε.Π.Σ. Πειραιά


ΣΠΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου