Στελιος Μπρατσόλης : ' Κύριε Βασιλειάδη στηρίξτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο '..

Την οικονομική στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από την πολιτεία όπως άλλωστε αυτή οφείλει ζητά με επιστολή του στον υφ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης και νυν αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ. Στην επιστολή του ο κ. Μπρατσόλης μεταξύ άλλων τονίζει ότι:  
Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμου  κ. Γιώργο Βασιλειάδη 
Κύριε Υπουργέ!
Με την Πρωτοβουλία σας  να στεγάσει Χορηγικά η ΕΡΤ μετά από 25 χρόνια, μεταδόσεις ποδοσφαιρικών Αγώνων 2018-19 της super league , διαμορφώσατε / διαμορφώνετε μια νέα Πραγματικότητα.
Προφανώς εκτιμάτε ότι ένα μέρος της ποδοσφαιρικής  κοινής γνώμης.., μπορεί να «νοιώσει».. ικανοποίηση, από το γεγονός ότι χωρίς τηλεοπτική συνδρομή θα βλέπει Ποδόσφαιρο απ’ την δημόσια συχνότητα .., δεδομένου .., ότι ούτως η άλλως όλοι μας συνεισφέρουμε μέσω του τέλους των λογαριασμών της ΔΕΗ..στον Προϋπολογισμό της ΕΡΤ.
Αύτη κύριε υπουργέ είναι η μια «Ανάγνωση»
Η «Άλλη» όμως κύριε Υπουργέ είναι, ότι το Πανελλαδικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο που αποτελεί την  «ραχοκοκαλιά»  του όλου ποδόσφαιρου μας… και τον σίγουρο προθάλαμο της μεθοδικής Ανάπτυξης του , υπέρ των Εθνικών μας Συγκροτημάτων… δεν συμπεριλαμβάνεται στην χορηγική πρωτοβουλία σας..
Κύριε Υπουργέ !
Έχοντας 35 και πλέον χρόνια Οργανική συμμέτοχη στο Ελληνικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και έχοντας  βιώσει από «πρώτο χέρι» την Αγωνία και τον  Αγώνα ! στυλοβατών του που   «Ματώνουν» κυριολεκτικά από τη τσέπη τους  για να κρατήσουν ενεργά τα σωματεία τους, δικαιούμαι να  ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΩ! να Χορηγήσετε με 2 – 3 εκ, ευρώ , και την στήριξη  των Υποδομών όλων των Ποδοσφαιρικών μας Ενώσεων , μέσω του ίδιου προϋπολογισμού της ΕΡΤ.
Μια τέτοια επιλογή σας θα αποτελέσει ‘ΟΞΥΓΟΝΟ ‘ και Ηθική Δικαίωση για τις Ενώσεις μας και όλα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία μας που Πανελλαδικά Συνεχίζουν να ΠΑΛΕΥΟΥΝ & να ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ  .. Μόνα τους ! ‘
Στέλιος Μπρατσόλης 
*  τ. Προεδρος Ε.Π.Σ.Πειραια 
* Υποψηφιος για την Εκτελεστικη Επιτροπή Ε.Π.Ο στις εκλογές Αυγούστου 2017
* Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραια /Καναλι Ενα 90,4 fm
9 Αυγούστου 2018


πηγη : kanaliena.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου