Πενήντα χρόνια μετά, ακόμη μία κορυφή για τους Beatles..

Άλλαξαν την ιστορία της μουσικής για πάντα και ακόμη και σήμερα, πενήντα περίπου χρόνια μετά τη διάλυσή τους συνεχίζουν να «καθορίζουν» τον χώρο της rock και της pop. Είναι οι Beatles, φυσικά, η φανταστική τετράδα από το Λίβερπουλ που συνεχίζει να μαζέψει διακρίσεις.
Όχι ότι οι John Lennon, Paul MacCartney, George Harrison και Ringo Star χρειάζονται πολλά παραπάνω για να περάσουν στην αιωνιότητα, όμως, το θρυλικό συγκρότημα συνεχίζει να μαζεύει διακρίσεις.
Το Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band ανακηρύχθηκε ως το πιο δημοφιλές album όλων των εποχών στη Βρετανία.
Ο οργανισμός που παρακολουθεί τα βρετανικά τσαρτ από το 1969, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα στοιχεία από πωλήσεις, διαδικτυακά κατεβάσματα και streaming και συμπέρανε ότι το αριστουργηματικό όγδοο album των «σκαθαριών» κατακτά την πρώτη θέση τις προτιμήσεις των Βρετανών νικώντας την... Adele, τους Oasis και τους Pink Floyd. 
Αναλυτικά η πρώτη πεντάδα:
  1. The Beatles - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
  2. Adele - 21
  3. Oasis - (What’s the Story) Morning Glory?
  4. Pink Floyd - The Dark Side of the Moon
  5. Michael Jackson – Thriller 

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου