Με τον κόσμο του στην Κρήτη ο Θρύλος..

Έστω και με πολλή μεγάλη καθυστέρηση εμφανίστηκε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφασίζοντας να επιτρέψει την μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στην Κρήτη στο ματς με τον ΟΦΗ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/10) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague.


Φυσικά, σε παρόμοιες περιπτώσεις η απόφαση αυτή θα είχε παρθεί πολλές ημέρες πριν, ωστόσο, έστω και τώρα, επέτρεψε τελικά την μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του Θρύλου στο Ηράκλειο.
Έτσι, η Κρήτη θα «ντυθεί» την Κυριακή (21/10) στα ερυθρόλευκα μετά από καιρό, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να ετοιμάζουν να δημιουργήσουν τρομερή ατμόσφαιρα.
Άλλωστε, η Κρήτη είναι το δεύτερο σπίτι του Θρύλου, όπως αναφέρεται και στο σύνθημα του κόσμου του Ολυμπιακού και αυτό θα αποδειχθεί για ακόμη μία φορά.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου