Το πρώτο σχόλιο του Μαξίμου για τη Διάσκεψη στη Λιβύη..

Είναι θετικό το γεγονός ότι η Διάσκεψη επιβεβαίωσε την προσήλωση στην εξεύρεση πολιτικής λύσης, υπογραμμίζουν κυβερνητικές πηγές.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρθηκαν στο αποτέλεσμα της Διάσκεψης του Βερολίνου, που είχε ως αντικείμενο την εξεύρεση λύση για τη λιβυκή κρίση
Όπως ανέφεραν, είναι θετικό το γεγονός ότι η Διάσκεψη «επιβεβαίωσε την προσήλωση στην εξεύρεση πολιτικής λύσης». Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αξιολόγησαν ως θετική τη «δέσμευση όλων των συμμετεχόντων» για τήρηση του εμπάργκο όπλων.
Πάντως, η επίσημη τοποθέτηση της ελληνικής πλευράς αναμένεται να γίνει αύριο (Δευτέρα) μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Υπενθυμίζεται ότι στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου.
πηγη : efsyn.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου