Το πανκ καμπαρέ των Tiger Lillies..

Αυτό το διήμερο οι σπουδαίοι Tiger Lillies επιστρέφουν στη χώρα μας, την οποία εδώ και χρόνια τιμούν σταθερά, για δύο συναυλίες σε Θεσσαλονίκη (Fix Faxctory of Sound 24/1) και Αθήνα (Fuzz 25/1). Με το χαρακτηριστικό τους μουσικό μείγμα που προσιδιάζει σε ένα σύγχρονο πανκ καμπαρέ, οι Lillies υπόσχονται να παρουσιάσουν ένα ακόμα χορταστικό και συναρπαστικό σόου, που θα περιέχει αποσπάσματα από ολόκληρη την καριέρα τους, προς ευχαρίστηση παλιών και νεότερων θαυμαστών. Αλλωστε, ο μελωδικός κόσμος της μπάντας είναι διαρκώς μεταβαλλόμενος, έως και σε αλλόκοτο βαθμό θα μπορούσε να πει κανείς. Πότε ο ρυθμός τινάζεται στα ύψη με τσιγγάνικη ανεμελιά και πότε μελαγχολεί με έναν περισσότερο «γερμανικό» ρομαντισμό.
Ειδικά για τις συναυλίες στην Ελλάδα, όπως έχει ανακοινωθεί, ο Μάρτιν Ζακ και η παρέα του, θα μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια που είναι εμπνευσμένα από τα ρεμπέτικα, τα οποία ο ηγέτης των Tiger Lillies λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που τα άκουσε εδώ. Μία ακόμα ενδιαφέρουσα επιρροή λοιπόν για το σχήμα που εδώ και τριάντα χρόνια πια δεν σταματά να εκπλήσσει, ενσωματώνοντας με μοναδικό στυλ ήχους και μελωδίες από τις μουσικές παραδόσεις του κόσμου.


Οι πόρτες ανοίγουν στις 8 μ.μ., Πειραιώς 209. / πηγη : kathimerini.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου