.ο 29 νιαρης ...Φεβρουαριος του '20 .., ..και τα ζωδια του ..

Ο Φεβρουάριος κατέφτασε και εκτός από τις 29 μέρες του, καθότι το 2020 είναι δίσεκτο, έχει και αρκετές αλλαγές στον πλανητικό σκηνικό, αλλά και μια λεπτομέρεια που -όσο να πεις- διαφοροποιεί αρκετά τους ρυθμούς της καθημερινής μας ζωής. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε τι μας επιφυλάσσει:
- Ο Ερμήςστις 3/2, 13:37 μμ περνά στους Ιχθύς, συνιστώντας ηρεμία και χαλαρότητα, χαρίζοντας έμπνευση και ενισχύοντας τις καλλιτεχνικές τάσεις σε σας τα Ψάρια, αλλά και σε Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, ειδικά στους δύο τελευταίους που είστε στην τσίτα, λόγω του Άρη. Στα πρακτικά θέματα, βέβαια, θα δηλώσετε αδυναμία, αλλά ένα διάλειμμα καλό θα σας κάνει για να ρίξετε τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική. Σκορπιοί και Ταύροι οι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα θα σας πάρουν τα μυαλά. Λέοντες και Υδροχόοι στα χρήματα θα χάσετε λίγο το μπούσουλα, αλλά στα αισθήματα θα προοδεύσετε. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε τη γνώμη, τις ιδέες και τις απόψεις σας, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Ωστόσο, στις 16/2 θα κάνει... στάση και στις 18/2 θα γυρίσει ανάδρομος, όπου θα παραμείνει μέχρι και τον Μάρτιο και όλοι πια λίγο ή πολύ έχουμε μάθει τι σημαίνει αυτό για την επικοινωνία και την καθημερινότητά μας.

- Η Αφροδίτηστις 7/2, 22:02 μμ, μπαίνει στον Κριό, αποφασισμένη να ταρακουνήσει ερωτικά εσάς κυρίως τα Κριάρια και μετά τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους και να μη σας αφήσει να σταθείτε στιγμή ήσυχοι. Σεξουαλική, φωτιά και λαύρα, προκλητική και δυναμική θα σας χορέψει στο ταψί, μέχρι να καταλάβετε ότι στον έρωτα τίποτα δεν αναβάλλεται για αύριο, αφού μπορεί να γίνει... χθες. Θα σας σπρώξει να ομορφύνετε τον χώρο σας, να βελτιώσετε τις συνθήκες στη δουλειά ή τις σχέσεις σας με την οικογένεια, αλλά και να αναθερμάνετε το ερωτικό ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σας. Παρθένοι και Ιχθύες ευνοείστε στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να δείτε να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας έξτρα χρήματα. Δίδυμοι και Τοξότες θα το ρίξετε στα ξενύχτια και τις διασκεδάσεις και θα κάψετε καρδιές. Λέοντες και Υδροχόοι αν ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο, θα κάνετε γνωριμίες ακόμα και με... εξωγήινους!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου