Με Χασάν η αποστολή του Ολυμπιακού για Ξάνθη..

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση στο Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης».
Σε αυτήν βρίσκεται και ο Αχμέντ Χασάν, που είναι από τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου. Ενώ στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και ο Ξενιτίδης.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Ξάνθη:
Σα, Αλέν, Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Μπα, Γκασπάρ, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί, Σουντανί.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου