Ατρομητος - Ολυμπιακος ..: Σοβαρά από το πρώτο δευτερόλεπτο..

Ο Ολυμπιακός έχει βελτιώσει την εκτός έδρας εικόνα του, το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται πιο ουσιαστική, αλλά και δυναμική, μακριά από το Καραϊσκάκη και με αυτό, ως οδηγό, αναμένεται να παραταχθεί και σήμερα, στο Περιστέρι. Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να πατήσει γερά στο χορτάρι, από το πρώτο δευτερόλεπτο, του αγώνα με τον Ατρόμητο και να πάρει από νωρίς τα ηνία.
Με επιθετικό ποδόσφαιρο, με παιχνίδι κατοχής και καλή κυκλοφορία, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φτάσει σε ένα γκολ νωρίς, ώστε να απελευθερωθεί και από το άγχος του να πάρει το προβάδισμα. Εφόσον αυτό έρθει, οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς αναμένεται να πατήσουν ακόμη καλύτερα στα πόδια τους. Αν αυτό δεν έρθει, τότε… υπομονή. Ο Θρύλος είναι καλύτερος του αντιπάλου του και αργά, ή γρήγορα, το γκολ θα έρθει, εφόσον οι παίκτες μείνουν πιστοί στο αγωνιστικό τους πλάνο.
Ο Θρύλος θέλει να δείξει στον αντίπαλό του, ότι ο μόνος τρόπος με τον οποίο επιτρέπει στον εαυτό του να φύγει από το γήπεδο, είναι ως νικητής. Τίποτε άλλο.

πηγη : gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου