Τελικά είναι “κινέζικος”, “αμερικάνικος” ή “φυσικώς μεταλλαγμένος” ο κορονοϊός;..

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μοιάζει να τηρεί σχετικά ουδέτερες ισορροπίες στην σινο-αμερικανική κόντρα για την προέλευση του κορονοϊού. Έχει δηλώσει ότι δεν διαθέτει στοιχεία, που να επιβεβαιώνουν τους κινεζικούς ισχυρισμούς ότι κάποιο αμερικανικό στρατιωτικό πείραμα θα μπορούσε να είναι η αιτία για τη δημιουργία και τη διάδοση του ιού, ο οποίος θα μπορούσε να έχει φθάσει ως την Κίνα κατά τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες το φθινόπωρο του 2019, λίγο πριν καταγραφεί το πρώτο κρούσμα στη χώρα. Ωστόσο Μόσχα και Πεκίνο φαίνεται πως θα συνεχίσουν να πιέζουν τις ΗΠΑ να δώσει εξηγήσεις για τη δραστηριότητα των διεθνώς ανεξέλεγκτων στρατιωτικών βιολογικών εργαστηρίων της, μερικά από τα οποία «κληρονόμησε» η Ουάσιγκτον από την …ΕΣΣΔ, αφού οι σχετικές εγκαταστάσεις σε Γεωργία, Αρμενία και Ουκρανία, ήταν από τους πρώτους στόχους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών μετά τη διάλυση της Σ.Ένωσης.
Ο δημοσιογράφος Αλεξέι Πουσκόφ, παρουσιαστής της εβδομαδιαίας αναλυτικής εκπομπής «Postscriptum» (υποτιτλήσαμε απόσπασμα της 28.03.2020), είναι ταυτοχρόνως πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ρωσικής Άνω Βουλής (Συμβουλίου της Ομοσπονδίας) και δεν μιλά ποτέ αστόχαστα.
πηγη : kosmodromio.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου