..Προσέχουμε ! Αντέχουμε ! Νικάμε..!

του Στελιου Μπρατσολη 
-----
«Ζωή είναι αυτό που προκύπτει, όταν εσύ, ο «κάθε εσύ», οργανώνεις κάτι άλλο»…
Και δυστυχώς! Αυτή η εκτίμηση ήδη προέκυψε αρνητικά και βιώνουμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις και συνθήκες «σοκ», που όλοι μας ευχόμαστε να μείνει εκεί και να μην βιώσουμε, ούτε κατ’ ελάχιστο, τον εφιάλτη που ζει ο φίλος Ιταλικός Λαός…
Ζούμε πλέον την κάθε μέρα μας - σαν «χωρίς σενάριο»- και τώρα όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την αξία της Ζωής , των καθημερινών «μικροπραγμάτων» , την αξία του χαμόγελου και την αξία της καθαρής φύσης, που όλοι μας λίγο/πολύ, της φερθήκαμε και της φερόμαστε απρόσεχτα και αχάριστα!
Τώρα είμαι στιγμή ευθύνης, παιδείας και ατομικής ενσυναίσθησης για τον καθένα μας απέναντι στον συνάνθρωπο, αλλά και φυσικά στον ίδιο μας τον εαυτό!
Εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμού, έχουμε «προπονηθεί» από την όποια σχέση και συμμετοχή μας στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό : με την Μέθοδο, τον Προγραμματισμό, την Αυτοκυριαρχια , την Αλληλεγγύη, την Προσοχή, την Στωικότητα, την Αντοχή ...στοιχεία που εμπεριέχονται στα συναισθήματα που γεννούν οι Νίκες, που μας ατσαλώνουν και μας δίνουν την δύναμη να αντέχουμε τις Ήττες σε όλα τα επίπεδα!
Είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι του αθλητισμού θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και με πειθαρχία θα συμβάλουμε, με όλη μας τη συγκρότηση, να προστατεύσουμε τον συνάνθρωπο , την οικογένεια και τον εαυτό μας απέναντι στον φονικό κορωνοϊό...
Εφαρμόζουμε πιστά τις υποδείξεις των γιατρών! Αποφεύγουμε κάθε άσκοπο! Και παλεύουμε όλοι μαζί να λυγίσουμε τον «παράσιτο ιό» και να κερδίσουμε ζωές! Την ανάσα μας! Το χαμόγελο μας !
Είμαι σίγουρος ότι η Ζωή και Εμείς θα κερδίσουμε!
Τα Ερασιτεχνικά Ποδοσφαιρικά Σωματεία και η δύναμή τους να συνεχίζουν την διαδρομή τους μέσα σε όλες της υφιστάμενες αντίξοες συνθήκες: οικονομικές, προπονητικές, γηπεδικές, υποδομών, είναι «υλικό αισιοδοξίας», για κερδίσουμε και αυτή την μάχη με την ύπουλη αυτή μικροβιακή λοίμωξη…

Άλλη μια φορά χρειάζεται η ενότητα, ο αλληλοσεβασμός και η συμβολή του ποδοσφαιρικού αθλητικού συνόλου μας, υπέρ της αλληλεγγύης, της κοινωνίας και των έκτακτων αναγκών της!
Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό ποδόσφαιρο που τρέφεται, αναπτύσσεται και αναπνέει από την Υγεία της Κοινωνίας και την Ζωή της!
Γι’ αυτό, «τριπλάρουμε» τον κορωνοϊό και εφαρμόζουμε στην καθημερινότητά μας όλο τον σχεδιασμό των γιατρών και της Πολιτείας, για να πάθει ολική ήττα και να εξαφανισθεί από τη ζωή μας!

πηγη : ' Φως των Σπορ ' - Portnet.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου