Νεκρός από κορονοϊό εργαζόμενος στο MSC Opera..

Τον πρώτο νεκρό από Covid-19 μετρά το πλήρωμα του MSC Opera, του κρουαζιερόπλοιου το οποίο, όπως αποκάλυψε το Kosmodromio.gr, πραγματοποίησε, με τεράστιες ευθύνες των αρμόδιων αρχών , ανεμπόδιστο το δρομολόγιό του στα ελληνικά λιμάνια, τη στιγμή που του είχε απαγορευτεί ο κατάπλους του σε άλλες χώρες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιταλικό τύπο το άτυχο μέλος του πληρώματος του MSC Opera υπέκυψε ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Galliera της Γένοβας, όπου είχε μεταφερθεί. Άλλα τέσσερα μέλη του πληρώματος έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και παραμένουν σε απομόνωση εντός του πλοίου – ωστόσο, η κατάσταση της υγείας ενός εξ αυτών επιδεινώνεται και εξετάζεται η μεταφορά του σε νοσοκομείο.
Το MSC Opera βρίσκεται ακινητοποιημένο στο λιμάνι της Γένοβας (όπως και το MSC Splendida της ίδιας πλοιοκτήτριας εταιρείας), με παρόντα 165 μέλη πληρώματος. Σε συνεργασία με την περιφέρεια της Λιγουρίας θα επιχειρηθεί η μείωσή τους σε 88, με επαναπατρισμό όσων αποδειχθούν αρνητικοί στον ιό.πηγη : kosmodromio.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου