Τσέφεριν: «Μέχρι 3 Αυγούστου ο τελικός του Champions League»..

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν σε δηλώσεις του τόνισε πως το Champions League πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν από τις 3 Αυγούστου. 
Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν αναφέρθηκε και πάλι στο μέλλον των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της σεζόν, οι οποίες εξακολουθούν να είναι στον αέρα λόγω της πανδημίας, τονίζοντας ότι η προθεσμία για την επανέναρξη των αγώνων είναι « τον Ιούλιο». «Μπορεί να αγωνιστούν οι ομάδες με το υπάρχον σύστημα, μπορεί να παίξουν ένα παιχνίδι είτε σε ουδέτερο γήπεδο είτε στην έδρα μιας εκ των δυο έπειτα από κλήρωση. Είναι πιο πιθανό να συμβεί αυτό από ένα Final 8 ή Final 4. Στις 3 Αυγούστου πρέπει να τελειώσει το Champions League. Μπορούμε να παίξουμε στις ίδιες ημερομηνίες με τα πρωταθλήματα, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Εάν η κρίση σταματήσει, θα ξεκινήσουμε νωρίτερα. 
Η μόνη λανθασμένη απόφαση είναι να παίξουμε με τρόπο που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών, των οπαδών και των διαιτητών ... Αλλά αν είναι ασφαλές και η υγεία δεν κινδυνεύει, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Ο αθλητισμός φέρνει ενέργεια, χρειαζόμαστε το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι σοβαρή βιομηχανία, έχει σημασία για τους ανθρώπους, αν και οι σούπερ σταρ αυτή τη στιγμή είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Εάν οι αρχές δεν μας επιτρέψουν να παίξουμε, δεν θα είμαστε σε θέση να το πράξουμε. Εξαρτάται από τις κυβερνήσεις...» κατέληξε ο ισχυρός άνδρας του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

πηγη : gazzeta.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου