Ένα νέο μουσείο κλασικού αυτοκινήτου στην Παλιά Αβάνα Κουβας

HAVANA TIMES - Περπατώντας την οδό San Ignacio στην παλιά Αβάνα το περασμένο Σάββατο, συναντήθηκα με  ένα μουσείο αυτοκινήτων, το οποίο ήταν ανοιχτό μόνο για τους τελευταίους οκτώ μήνες.
Εκεί, θα μπορούσα να εκτιμήσω την ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας της Κούβας από το πρώτο Ford μοντέλο Τ που κατασκευάστηκε το 1914, σε ένα τζετ σκι που έγινε σήμερα.

Ωστόσο, το πράγμα που πραγματικά τραβηξε  την προσοχή μου ήταν ένα ειδικό δωμάτιο όπου υπήρχε ένα αυτοκίνητο δωρεά στο μουσείο από τον Eusebio Leal, τον ιστορικός της πόλης. Αυτός είχε, με τη σειρά του, δώρο στον ιστορικό μας από έναν πλούσιο πολίτη των ΗΠΑ. Είναι ένα 1949 DeSoto, ένα πραγματικό κόσμημα της μηχανικής και του σχεδιασμού, με 0 χιλιόμετρα στο χιλιομετρητή.

Σας συνιστώ να πάρετε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, όταν τα κλασικά αυτοκίνητα έφθασαν για πρώτη φορά στην Αβάνα.
Το μουσείο είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και τις Κυριακές από τις 9:30 μέχρι το μεσημέρι. Κάντε ένα καλό ταξίδι πίσω στο χρόνο! Διεύθυνση: Calle San Ignacio e / Amargura y Teniente Rey, Παλιά Αβάνα.Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου