Ινφαντίνο: "Να διασφαλίσουμε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να επιβιώσει"..


Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, έθεσε ως πρώτο και βασικό του στόχο να διασφαλίσει ότι το ποδόσφαιρο θα επιβιώσει από την κρίση του κορονοϊού.
μάχη κατά του κορονοϊού συνεχίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο και μαζί της εκείνοι που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους προσπαθούν να το βγάλουν από το διαφαινόμενο οικονομικό τέλμα.
Αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της CONMEBOL στην οποία συμμετείχε και ο Τζιάνι Ινφαντίνο.
Ο πρόεδρος της FIFA κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έθεσε ως πρώτο και βασικό του στόχο να διασφαλίσει ότι το ποδόσφαιρο θα επιβιώσει από την κρίση του κορονοϊού.
Αναλυτικά όσα είπε: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό, η υγεία αποτελεί προτεραιότητα και θα πρέπει να παραμείνει μέχρι να νικήσουμε αυτή την ασθένεια.
Ο κόσμος αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και είμαστε ενωμένοι και να εργαστούμε ως ομάδα. Αυτό είναι το μάθημα που μπορεί να δώσει το ποδόσφαιρο: να δουλέψουμε ως ομάδα. Όλοι θέλουμε να δούμε πάλι ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και κανείς σε όλο τον κόσμο δεν ξέρει πότε θα μπορέσουμε να παίξουμε όπως πριν.
Είναι πολύ σημαντικό το ποδόσφαιρο να ακολουθεί τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και των κυβερνήσεων και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί καλό παράδειγμα, διότι είναι σαφές ότι κανένας αγώνας δεν είναι πιο σημαντικός από την ανθρώπινη ζωή. Αυτό πρέπει να έχουμε με σαφήνεια στο μυαλό μας, ενώ παράλληλα ... να εργαζόμαστε με αυτοπεποίθηση και να σκεφτόμαστε θετικά προς το μέλλον.
Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και δεν μπορούμε να παραμείνουμε παθητικοί, καθώς ο κορωνοϊός μας επηρεάζει. Και ο κόσμος μας και ο αθλητισμός μας θα είναι διαφορετικοί όταν επιστρέψουμε στην ομαλότητα. Είναι ευθύνη μας ως διαχειριστές ποδοσφαίρου, πρώτα απ 'όλα να διασφαλίσουμε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να επιβιώσει και δεύτερον να προχωρήσει ξανά. Αυτό δεν είναι μόνο η ευθύνη μας, αλλά και η υποχρέωσή μας".

πηγη  : sport24.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου