..Οι Απαγορευσεις Covid 19: ..Εφεραν τα 2 πρώτα μεγαλύτερα θηλαστικά του κόσμου FILMED στα γαλλικά ύδατα ..

..Ενω εκατομμύρια  ανθρώπων υποφέρουν από ασθένειες που προκαλούνται από το κοροναϊό, φαίνεται ότι ο φυσικός κόσμος απολαμβάνει την ανάπαυλα από τον άνθρωπο, καθώς δυο φάλαινες, οι δεύτερες σε μέγεθος μόνο στη γαλάζια φάλαινα, εντοπίστηκαν στα ανοικτά των ακτών της Γαλλίας.
Το ζευγάρι απομακρύνθηκε από το ναυάγιο στα ύδατα του Εθνικού Πάρκου Calanques, στη Μασσαλία την Τρίτη, από μια ναυτική περιπολία που περιγράφει τις δραστηριότητές του στο φυσικό καταφύγιο. 
Ο επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Πάρκου, Didier Reault, το χαρακτήρισε ως "πολύ, πολύ σπάνιο" , ειδικά δεδομένου του πόσο κοντά έφτασε το περιπολικό σκάφος στο ζευγάρι. 
Οι φάλαινες συνήθως παραμένουν πιο έξω στη Μεσόγειο, αλλά η ηρεμία στην κανονικά πολυσύχναστη θαλάσσια κυκλοφορία χάρη στις απαγορςυσεις λογω του κοροναϊού σε όλο τον κόσμο έχει αυξησει  λίγο περισσότερο..την ' παικτικη τους ' συμπεριφορα ..
Ο Reault είπε ότι τα γιγαντιαία, μεγαλοπρεπή πλάσματα "ανακάλυψαν σαφώς την εμπιστοσύνη και την ειρήνη τους".

πηγη : RT
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου