Πάμε ολοταχώς για σέντρα 6-7 Ιουνίου..

Έστω και χωρίς κόσμο. Έστω και χωρίς την ατμόσφαιρα που απολαμβάνουμε και αγαπάμε να βλέπουμε. Όλα δείχνουν ότι πάμε ολοταχώς για σέντρα! Και μάλιστα, όχι για 14 Ιουνίου, αλλά για 6-7 του μήνα! Μετά την αναμενόμενη κατεύθυνση, προς την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων, όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε ολοταχώς και για την… επίσημη σέντρα!


Καραϊσκάκη δεν θα είμαστε σε θέση να δούμε, άμεσα. Σε καμία περίπτωση. Θα περάσει καιρός να δούμε ξανά κόσμο στο γήπεδο. Και εμείς να δούμε από κοντά τον Θρύλο μας. Ωστόσο, είναι ένα βήμα προς την επιστροφή στην κανονικότητα και αυτό είναι, αν μη τι άλλο, πολύ θετικό.
Αντί για τις 14 Ιουνίου, λοιπόν, φαίνεται πως της Δευτέρα, στη σχετική τηλεδιάσκεψη, θα αποφασιστεί επανέναρξη για το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου. Και οι… παύλες και το κίνημά τους, δεν θα έχουν, πλέον, δικαιολογία… Θα πρέπει να παίξουν…

gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου