ΕΠΣ Πειραιά: Αίτημα στην ΕΠΟ για οικονομική ενίσχυση και διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου

Η ΕΠΣ Πειραιά με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι την Πέμπτη 7 Μαΐου θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης η Εκτελεστική Επιτροπή.
Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Ε.Ε της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη.
Υπενθυμίζεται πως η ΕΠΟ έχει αποφασίσει την διακοπή των διοργανώσεων και στις Ενώσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί τα κύπελλα, η ανάδειξη του νικητή να πραγματοποιηθεί μέσω κλήρωση
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
*Την Πέμπτη 7 Μαΐου και ώρα 20.00 η Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάσει (τηλεδιάσκεψη) προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των μελών της, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου και τις επιπτώσεις και στα τοπικά πρωταθλήματα (διακοπή πρωταθλημάτων κλπ.)
*Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ αναφορικά με την απόφασή της για την ανάδειξη της Κυπελλούχου ομάδας, κατόπιν κλήρωσης, προτείνοντας ο τελικός εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες να διεξαχθεί τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτέμβρη.
Επίσης ζητήθηκε η οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων που είναι γεγονός ότι στη νέα περίοδο θα αντιμετωπίσουν σοβαρά βιωσιμότητας.

soccerplus.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου