Σκαλοπάτι και σταθμός μαζί..

Η ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς, στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να λογίζεται στην κατηγορία: είδηση. Φυσιολογική εξέλιξη είναι. Είσαι καλός και η δουλειά σου έχει αποτέλεσμα; Επιβραβεύεσαι. Δεν κάνεις; Και καλή τύχη όπου κι αν πας. Μοιάζει κυνικό αλλά έτσι είναι ή έτσι πρέπει να είναι. Οι ικανοί να προχωρούν μπροστά, οι λιγότεροι ικανοί να μένουν λίγο πιο πίσω.
Αυτό στο οποίο θέλω να σταθώ ωστόσο είναι ότι η περίπτωση του Πορτογάλου έχει μια ιδιαιτερότητα. Κι αυτό γιατί, αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και εξαντλήσει και το νέο συμβόλαιο, θα κάνει κάτι σπάνιο. Θα γίνει ένας απο τους τεχνικούς με τη μεγαλύτερη διάρκεια προπονητικής ζωής σ' έναν από τους πιο «ηλεκτρικούς» πάγκους. Ταυτόχρονα θα γίνει ένας ξένος προπονητής που αποδεικνύεται ότι τον Ολυμπιακό δεν τον είδε ως... σκαλοπάτι στην καριέρα του αλλά πρωτίστως ως σταθμό. Ας μην κοροϊδευόμαστε, οι ξένοι (παίκτες και προπονητές) θεωρούν ιδανικό προορισμό την Ελλάδα για διακοπές, όχι για να εργαστούν. Και όταν κάνουν το δεύτερο το κάνουν ελπίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί να μείνουν πολύ αλλά θα τους δοθεί η ευκαιρία να πάνε μετά κάπου καλύτερα.

gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου