Όταν ολοκληρώνεται ο κύκλος..

Ουκ ολίγα σχόλια έχουν γίνει με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Ρούμπεν Σεμέδο σύμφωνα με τις οποίες (φέρεται να) έχει πει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί σε κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Ας αρχίσουμε με το βασικό: θα ήταν, ως ένα βαθμό τουλάχιστον, πρόβλημα αν ένας (ειδικά ξένος) παίκτης δεν είχε ανάλογη φιλοδοξία. Είναι υγεία να θες το καλύτερο, αρκεί βεβαίως να μπορείς και να το υποστηρίξεις με τα προσόντα σου, όχι να ονειρεύεσαι τρέλες που αδυνατείς να καλύψεις.
Από εκεί και έπειτα, όλα τα πράγματα στη ζωή, κάνουν κύκλο. Και όταν αυτός ολοκληρώνεται, πρέπει να κλείνει και όχι να ξεχειλώνεται με οποιοδήποτε τρόπο ή κόστος γιατί ύστερα θα γυρίσει μπούμερανγκ. Αυτός ο κύκλος δεν έχει για όλους και όλα την ίδια διάρκεια. Άλλων ο κύκλος είναι μικρός, μερικών μεγάλος, κάποιων ακόμα μεγαλύτερος.
Δεν ξέρω αν του Σεμέδο ο κύκλος στον Ολυμπιακό έχει κλείσει. Ούτε καν αν αισθάνεται έτσι ο ίδιος, δεν δήλωσε εξάλλου «θέλω να φύγω τώρα». Γνωρίζω σίγουρα πως τόσο το άνοιγμα όσο και το κλείσιμο τέτοιων κύκλων δεν αποτελεί μονομερή ενέργεια. Συνιστά διμερή συμφωνία. Ο Σεμέδο δεν άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του Ολυμπιακού και μπήκε. Ο Ολυμπιακός του την άνοιξε και, όπως αποδείχθηκε, του έκανε πολύ καλό του υψηλόσωμου και προφανώς ικανού στόπερ. Αν συναποφασίσουν ότι ο κύκλος κλείνει αυτό το καλοκαίρι, να του ευχηθούμε καλό δρόμο και ό,τι καλύτερο.
Αν ωστόσο υπάρχει οποιαδήποτε ένσταση από κάποια από τις δύο πλευρές... Τα συμβόλαια είναι γεμάτα χρήματα και μπόνους αλλά, ταυτόχρονα, έχουν και υποχρεώσεις. Υπογράφονται για να τηρούνται, όχι να γίνονται (μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι έτσι συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση) χαρτοπετσέτες.
ΥΓ: Θα επαναλάβω, να είστε όλοι προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με ό,τι ακούτε και διαβάζετε. Το ενδιαφέρον που λέγεται ή γράφεται ενδεχομένως και να μην είναι υπαρκτό αλλά μόνο μιλητό...

gavros.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου