Διαβουλεύσεις Super League με ΠΣΑΠ για περικοπές μισθών στους παίκτες..

Σε έντονη κινητικότητα βρίσκεται η Super League, όχι μόνο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αλλά και για το θέμα των μειώσεων των αποδοχών στους ποδοσφαιριστές. 
Το εξουσιοδοτημένο όργανο της διοργανώτριας αρχής, το Working Group, είχε την περασμένη Παρασκευή επαφή (μέσω τηλεδιάσκεψης) με εκπροσώπους του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών), επιχειρώντας να υπάρξει μια προσέγγιση, όσον αφορά το ποσοστό περικοπής των αποδοχών στα συμβόλαια των παικτών.
Χθες, Σάββατο, το Working Group απέστειλε και εγγράφως τις προτάσεις του στον ΠΣΑΠ, με τη ρήτρα της εμπιστευτικότητας (δηλαδή, να μη διαρρεύσουν και γνωστοποιηθούν οι προτάσεις αυτές).
Σε κάθε περίπτωση, διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόταση περικοπών ύψους 27-33% στις αποδοχές παικτών. Αντίθετα, πληροφορίες κάνουν λόγο για ποσοστό μειώσεων κάτω από το 27%, ενώ τονίζουν πως οι περικοπές δεν θα είναι οριζόντιες. Όλα αυτά, με δεδομένο πως θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, το ύψος των περικοπών θα είναι διαφορετικό. 


Πλέον, αναμένεται η απάντηση του ΠΣΑΠ στις προτάσεις της Super League.

πηγη /efsyn.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου