Ο Στ. Μπρατσόλης και ο Δ. Καλύκας μίλησαν στις “Πινελιές στα σπορ”

Τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά και υποψήφιο για το Δ.Σ. της ΕΠΟ στις εκλογές του 2017, Στέλιο Μπρατσόλη και τον προπονητή ποδοσφαίρου, Δημήτρη Καλύκα φιλοξένησε το αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού Ενα 904. Ο κ. Μπρατσόλης αναφέρθηκε στην οικονομική επιχορήγηση της Πολιτείας στα ερασιτεχνικά σωματεία, λέγοντας πως το Υφυπουργείο Αθλητισμού κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και οι επιχορηγήσεις απευθείας στους συλλόγους θα πρέπει να συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια, ενώ στάθηκε και στις εξελίξεις στην ΕΠΟ τονίζοντας πως σωστά ο Ολυμπιακός ζήτησε να γίνουν οι εκλογές στην Ομοσπονδία το 2021.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καλύκας, που εκλέχτηκε με τις περισσότερες ψήψους στο νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά, μίλησε για τους στόχους του Συνδέσμου, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την επανεκκίνηση της Σούπερ Λίγκας και εξήγησε τους λόγους που ο Ολυμπιακός αποτελεί την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ. Μπρατσόλη:

Audio Player

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Καλύκα:

Audio Player

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ /kanaliena.gr


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου