Νάπολι: Απονομή τροπαίου στα χρόνια του κοροναϊού..

Ο τελικός του κυπέλλου Ιταλίας ήταν ο πρώτος τελικός διοργάνωσης την εποχή του κοροναϊού και ήταν διαφορετικός από την αρχή… ως την απονομή!

Τα δεδομένα σε κάθε πτυχή της ζωής μας άλλαξαν, μετά την πανδημία. Ο αθλητισμός και δη το πιο δημοφιλές άθλημα δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο επέβαλε αλλαγές και στα έως τώρα γνωστά και τετριμμένα αναφορικά στις απονομές τροπαίων. Όταν επίσημοι φορείς, φορούσαν τα μετάλια στους αθλητές, έδιναν το τρόπαιο στον αρχηγό της ομάδας και ακολουθούσαν αγκαλιές και φωτογραφίες με κάθε πιθανή σύνθεση στο κάδρο.

Η απονομή στην κυπελλούχο Ιταλίας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο λοιπόν είχε προγραμματιστεί να γίνει διαφορετικά, με τους αθλητές σύμφωνα με τις οδηγίες να έπρεπε να πάρουν από μόνοι τους τα μετάλλια.

Οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Ντε Λαουρέντις και Ανιέλι, «έσπασαν» όμως το πρωτόκολλο και έδωσαν εκείνοι τα μετάλλια στους αθλητές, ενώ στο τέλος δεν κρατήθηκαν οι αποστάσεις από τους παρτενοπέι, καθώς στους πανηγυρισμούς οι παίκτες της Νάπολι έγιναν μια… αγκαλιά.

Δείτε την απονομή:

 

Γράψτε το σχόλιο σας /in.grShare on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου