Μαρτίνς: «Ο Φορτούνης βρίσκει τον εαυτό του»..

Το... καπέλο στον Κώστα Φορτούνη έβγαλε ο Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις του στην Nova. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Τρικαλινό άσο, ξεκαθαρίζοντας ότι τον υπολογίζει κανονικά στον Ολυμπιακό!

Ο 50χρονος κόουτς του Θρύλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας δουλεύει πολύ, έχει επανέλθει. Βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, βρίσκει τον εαυτό του σιγά-σιγά. Είναι ένας παίκτης, στον οποίο βασιζόμαστε πάρα πολύ και πάντα τον υπολογίζουμε. Δυστυχώς, είχε έναν τραυματισμό, απουσίασε για πολύ καιρό. Μετά, δεν ήταν εύκολο να επιστρέψει, επειδή η ομάδα πήγαινε πάρα πολύ καλά κι είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Όμως, φυσικά τον υπολογίζουμε, είναι ένας παίκτης που πάντα θέλουμε να είναι δυνατός και νομίζουμε, ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση».gavros.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου