«Με τη δική σας συναίνεση για τον τελικό, η ΕΠΟ δεν θα έχει λόγο να αντιλέξει»..

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, για γέλια και για κλάματα ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τους «κιτρινόμαυρους» να κρύβονται πίσω από την ΕΠΟ, ακολουθώντας κοινή γραμμή.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έστειλαν νέα επιστολή στην ΑΕΚ, που δεν απάντησε ουσιαστικά σε τίποτα, ζητώντας τη συναίνεσή της για την τέλεση του τελικού στην έδρας της, το ΟΑΚΑ, στις 26 Ιουλίου.

Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά τονίζει πως αν η ΑΕΚ πει το «ναι», η ΕΠΟ δεν θα έχει κανέναν απολύτως λόγο να αντιλέξει.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Κύριε Ασλανίδη,

Ευχαριστούμε για την απάντησή σας, και δεδομένου ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος επιβεβαιώστε μας ότι είστε σύμφωνοι και θέλετε να παίξετε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον τελικό Kυπέλλου στις 26 Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Όπως γνωρίζετε, εδώ και μέρες η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει δηλώσει ότι συναινεί στη διεξαγωγή της αναμέτρησης, στις 26/7 στην έδρα σας, στο ΟΑΚΑ, το γήπεδο που εσείς είχατε προτείνει στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ για να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου

Μάλιστα, ακόμη και ο τηλεοπτικός πάροχος του Κυπέλλου, COSMOTE TV τοποθετήθηκε δημόσια, επιμένοντας να διεξαχθεί ο αγώνας στις 26/7 όπως είχε οριστεί.

Επομένως, με τη δική σας συναίνεση για την τέλεση του τελικού στην έδρα σας, στο ΟΑΚΑ στις 26/7, πιστεύουμε ότι η διοργανώτρια αρχή, ΕΠΟ δεν θα έχει κανένα λόγο να αντιλέξει και επιπλέον θα αποτραπούν τόσο για τις συμμετέχουσες ομάδες όσο και για τον ίδιο τον θεσμό του Κυπέλλου και την διοργανώτρια αρχή του, οι αγωνιστικές και οι οικονομικές επιπτώσεις που μετά βεβαιότητας θα ανακύψουν από την αδικαιολόγητη απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει τον τελικό για τα τέλη Αυγούστου.

Έτσι ο τελικός Kυπέλλου θα διεξαχθεί όπως είχε αποφασισθεί από την διοργανώτρια αρχή στις 26/7 και μάλιστα στην έδρα σας όπως είχατε αγωνιστεί και σχεδόν όλες τις προηγούμενες φορές που συμμετείχατε στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης».


gavros.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου