Άλλα κόλπα με Μαρσέιγ…Έκανε τη δουλειά του, ο Θρύλος, απέναντι στον Ατρόμητο. Έκανε όπως έπρεπε, τη δουλειά του. Εμφατικά. Έριξε την τεσσάρα του και τώρα, αφοσιώνεται στη Μαρσέιγ. Για την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει… ομορφιές. Στο ματς με τους Περιστεριώτες, ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε με την «πεπατημένη». Αποφάσισε να μη ρίξει στο ματς τους καινούργιους. Με τους οποίους δουλεύει πιο εντατικά, τις τελευταίες ημέρες, ώστε να είναι έτοιμοι για την Τετάρτη.

Έτσι, κόντρα στη Μαρσέιγ αναμένεται να δούμε σε δράση τρία νέα πρόσωπα. Τρεις παίκτες οι οποίοι «πάτησαν γκάζι» τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος για τους Μπρούμα, Πέπε και Βινάγκρε. Και οι τρεις είχαν μικροθέματα, το τελευταίο διάστημα και δεν ήταν στο 100%. Μετά την επιστροφή της ομάδας σε ρυθμό, όμως, από τη διακοπή για τις εθνικές, ανέβασαν και οι τρεις, κατακόρυφα, τον δικό τους ρυθμό. Και τώρα είναι έτοιμοι να δηλώσουν παρών και να μπουν στη «μάχη».

Ο Μαρτίνς έχει δουλέψει πολύ και με τον Εμβιλά, αυτό το διάστημα. Κάτι που φάνηκε το βράδυ του Σαββάτου, κόντρα στον Ατρόμητο. Αλλά, βάζοντας στην ομάδα τους τρεις προαναφερθέντες, ο Μαρτίνς αναμένεται να… εκτοξεύσει την ποιότητα της 11άδας τους, κατακόρυφα. Κόντρα στους Γάλλους, την Τετάρτη, αναμένουμε… ομορφιές..


gavros.gr


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου