Μόνο εσύ τόσο ψηλά..

 


Είναι ο, κατά γενική ομολογία… πραγματικός MVP, αυτής της ομάδας. Ο προπονητής της. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του προπονητή της και κάτω από όλες τις συνθήκες βγάζει το ίδιο πρόσωπο. Αυτό που εκείνος της έχει δώσει.

Χθες, ο Πέδρο Μαρτίνς έγινε ο πρώτος σε νίκες, προπονητής του Ολυμπιακού, στην Ευρώπη! Με το ματς απέναντι στη Μαρσέιγ και τη νίκη, την οποία σφράγισε ένα «δικό» του παιδί, ο Αχμέντ Χασάν, ο Μαρτίνς έφτασε τις 15 νίκες στην Ευρώπη, ξεπερνώντας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, στη σχετική λίστα.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε χρειαστεί 36 ματς, για να φτάσει στις 14 νίκες, ενώ ο Μαρτίνς είχε καταφέρει να τον πιάσει, στο ματς με την Ομόνοια, στο Καραϊσκάκη, το οποίο ήταν το 29ο στην Ευρώπη με τον Θρύλο. Χθες, στο 31ο του, κατάφερε να πάρει την πρωτιά, απέναντι στον Μπάγεβιτς και πλέον ηγείται!

Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή με πλάνο και σαφή προσανατολισμό, για την ομάδα του και για τον ίδιο. Σιγά-σιγά θα αυξήσει τις νίκες του και στην Ευρώπη και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία..gavros.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου