.. Τεχνολογική υπεροχή..του νέου Opel Mokka..

 Η Opel περνάει την καλύτερη φάση της. Απαλλαγμένη από την νωχελικότητα, τα βάρη και τα χρέη που της είχε «χαρίσει» η GM, απολαμβάνει την ελευθερία που της έδωσε η Peugeot ως νέο μέλος του ομίλου. Και κυρίως απολαμβάνει τη «γερμανικότητά» της, αφού αυτό ήταν και το βασικό συστατικό στο οποίο πόνταρε η Peugeot όταν πήρε τη μάρκα από τους Αμερικανούς.

Τέλος απολαμβάνει και την τεχνολογική υπεροχή του ομίλου, που σήμερα έχει στη διάθεσή του μερικά από τα καλύτερα μικρά μοτέρ, μια άριστη μικρή πλατφόρμα, και φυσικά ένα λαμπρό (και έτοιμο) ηλεκτρικό μέλλον. Και το αποτέλεσμα όλων αυτών των απολαύσεων φαίνεται στο νέο Mokka.

Αν το νέο Corsa άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τη σχεδίαση και την ποιότητά του, το Mokka φέρνει τα πάνω κάτω. Οι Γερμανοί θεωρούν πως το νέο Mokka μπορεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό από άκρο σε άκρο. Δηλαδή πως μπορούν να αντιμετωπίζουν μοντέλα value for money στο κάτω άκρο, αλλά και μοντέλα με πιο premium βλέψεις στο άνω άκρο.

Και μπορεί οι αγοραστές ενός Audi Q2, ή ενός DS 3 να μην μετακινηθούν εύκολα, όμως το Mokka δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η Opel θεωρεί πως υπερέχει έναντι του ομίλου VW, καθότι το Mokka ξεχωρίζει στο δρόμο, αντίθετα με τα Seat Arona, Skoda Kamiq και VW T-Cross που θέλουν παραπάνω από μία ματιά για να ξεχωρίσουν το ένα από το άλλο.

Με τα μοτέρ βενζίνης του γαλλικού ομίλου και τα νέα εσωτερικά υλικά, σε συνδυασμό με την επιθετική της τιμολογιακή πολιτική, η Opel θεωρεί πως το νέο Mokka θα κλέψει πωλήσεις από μάρκες όπως η Mini, αλλά και από τον ασιατικό ανταγωνισμό, που έχει γίνει πολύ αισθητός χάρη στην έντονη σχεδίαση των μοντέλων, κάτι που φαίνεται πως οι Γερμανοί, πλην Opel, έχουν βάλει στην άκρη.


autotriti.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου